Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

Wandelen over de langste touwbrug in Duitsland

Fjällraven Geierlay Jamie de Leeuw Adventurous Childs Germany

Samen met Kay ging ik een dagje naar Duitsland. Ik nam hem mee naar de Geierlay brug – ja, daar ben ik eerder geweest-. Deze brug opende in 2015 en is met 360 meter lang de langste ‘touwbrug’ in Duitsland. Het bied bezoekers een unieke ervaring op 100 meter boven de vallei. Maar naast dat je van het prachtige uitzicht vanaf deze brug kan genieten kan je hier ook hiken. Er lopen namelijk een aantal wandelpaden door dit prachtige gebied.

Het was echt mega druk op deze brug dus Kay en ik besloten om snel de brug over te gaan en naar beneden richting de vallei te hiken. Dit deed ik in mijn te gekke Fjällraven outfit. Wisten jullie dat de grootste Fjällraven flagship store in Amsterdam zit?

 

 

Ook zijn wij nog even wat langer op de brug geweest. Want die foto moest en zou er komen #lifeofanblogger. De hele brug stond vol met mensen waardoor de brug wiebelde. En geloof mij dat was best eng als je bungelt boven een honderd meter dal – PS: Sorry Kay dat je mee moest op deze wiebelende brug om foto’s te maken -.

Maar wauw wat is het een adembenemend mooi gebied. Je kunt beneden naar het dal hiken tussen de kabbelende beekjes maar ook een andere route kiezen langs eindeloze prachtige bloemenvelden of velden vol met tarwe. Jullie moeten deze te gekke plek echt toevoegen aan je bucketlist. Geloof me, je krijgt er geen spijt van!

 

In dit bericht heb ik gesponsorde artikelen van Fjällraven gekregen. De foto’s zijn gemaakt door Kay Jansen

Jamie de Leeuw

Founder of Adventurous Childs, hatlover and photographer. Never ending wanderlust and always on the hunt for adventure. Find her dancing at festivals, searching for hidden gems in cities or wandering in the fertile forests. Her goal is to encourage you to go on new adventures and to enjoy the little things in life. And never underestimate the power of a good outfit during a trip. ✨

1 Comment

Post a Comment