Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

10x meest bekeken hotspots in 2017

Het is alweer 2018, wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Het leek mij leuk om de 10 meest bekeken hotspots van 2017 voor jullie op een rijtje te zetten. Jullie vonden namelijk veruit deze 10 hotspots het allerleukste! En nu ben ik stiekem wel benieuwd of jullie een of meerdere hotspots van dit lijstje ook hebben bezocht?

Camptoo | Airbnb op wielen

camptoo airbnb on wheels

Droom jij al jaren van een roadtrip en word je het liefst iedere dag met een ander uitzicht wakker? Of ben jij een diehard kampeerder, maar ben je die tent wel eens zat? Camptoo laat zien dat je met een beetje hulp van elkaar je dromen kunt verwezenlijken. Dit platform brengt huurders en verhuurders van campers en caravans bij elkaar en maakt een vakantie op wielen voor iedereen toegankelijk.

5 tips voor je eerste keer wintersport

Wintersport first time tips noob

Dit jaar trotseerde ik voor de aller eerste keer de pistes, ging ik op skiles, at ik het heerlijke Oostenrijkse gerecht Spätzli en rolde ik door de sneeuw. Maar ook dompelde ik mij in het bruisende nachtleven, zong ik mee met de Après-ski knallers – zoals Johnny Däpp – en dronk ik zoveel halve liters bier tot het moment dat ik geen bier meer kon zien of ruiken. Een ding is zeker: wij hebben zeker genoten!