Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

Een pyjamafeestje tussen de luiaards

sleeping with sloths

Nope dit is geen geintje! “Een logeerpartijtje met luiaards, dat kan in de Verenigde Staten: bij het Zoological Wildlife Conservation Center in Oregon.” aldus National Geographic.

Ben jij gek op deze slome, luie wezens die stiekem toch best wel schattig zijn? Slaap een nachtje tussen de luiaards in hun verblijf in het conservatiecentrum, dat gewijd is aan het redden van de luiaards.

Pak zelf ook wat extra uurtjes slaap mee

Voor zo’n $600 kan je met twee personen een nachtje in het verblijf kamperen. Van 20:00 uur ’s avonds tot 7:30 uur ’s ochtends heb je tijd om de luiaards van dichtbij te observeren. Zoals het woord observeren al zegt is het niet toegestaan te praten, de dieren aan te raken en helaas mag je ook niet met ze knuffelen.

Wanneer de dieren slapen, kan je een boek lezen, lekker ontspannen of misschien kan je zelf ook wat extra uurtjes slaap mee pakken door je aan te passen aan het slaapritme van je bed partner de luiaard. Win-win situatie toch?

Of toch liever een Luiaard voeren? Dat kan!

Mocht je niet zo’n behoefte hebben aan een logeerpartijtje. Bezoekers kunnen ook een educatieve ontmoeting met de luiaard boeken. Voor $100 per persoon mag je de luiaards dan onder andere voeren. Maar let je moet met respect met de dieren omgaan (duh!) en ten allen tijde staat het belang van de luiaards op de eerste plek.

Vind hier meer info of boek nu nog een overnachting tussen de Luiaards!

Jamie de Leeuw

Founder of Adventurous Childs, hatlover and photographer. Never ending wanderlust and always on the hunt for adventure. Find her dancing at festivals, searching for hidden gems in cities or wandering in the fertile forests. Her goal is to encourage you to go on new adventures and to enjoy the little things in life. And never underestimate the power of a good outfit during a trip. ✨

No Comments

Post a Comment