Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Perfect 'laidback' atmosphere Victoriapark 7, 5611 BM Eindhoven

Samen met Globetrotter Marit bezocht ik ZwartWit Koffie. Een nog onontdekte Eindhovense parel die vaak alleen wordt bezocht door locals of expats die om de hoek wonen. Ik moet toegeven zelfs ik kende dit tentje nog niet. Ja oké, ZwartWit Koffie zit wel een beetje verstopt. Perfect om even te ontsnappen aan de stadsdrukte. En dat midden in het centrum!

Zodra je binnenstapt wordt je spontaan verliefd op het stoere, maar toch sfeervolle interieur. Het interieur is voornamelijk voorzien van het materiaal hout. Maar echte (houten) eye-catcher in het pand is toch wel de prachtige wand. Achterin de hoek spot je foto’s gemaakt door een Australische fotograaf. En dat is geen toeval want het idee om een koffiebar te openen is ontstaan in Melbourne. In ZwartWit koffie hangt een ‘laidback’ sfeer, het personeel is enorm behulpzaam en maakt graag een praatje met je.

Naast dat je hier kunt ontbijten, lunchen, van heerlijke koffie/thee kunt genieten en je een middagje geconcentreerd terug kunt trekken met je laptop. Organiseren ze bij ZwartWit koffie ook mega leuke evenementen. Zo kan je er iedere laatste zondag van de maand terecht voor Lazy ZWunday.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08.00 – 18.00, zondag: 10.00 – 18.00

Amenities
Lunch Vegan
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Victoriapark 7, 5611 BM Eindhoven

Get Directions