Grab your bags and go! -
Background Image
Do we need to say more? Orthenstraat 5-7, 5211 SV 's-Hertogenbosch, Netherlands

Op zoek naar een lekker ontbijtje? Dan ben je bij de Yoghurt Barn aan het juiste adres! Dit is een van onze favoriete plekjes in Den Bosch. Overheerlijke yoghurt, vriendelijk personeel en een leuk interieur, alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geslaagd bezoekje.

Hoe werkt het?

Je kunt een bestelling aan de bar plaatsen, daar vind je verschillende soorten yoghurt, toppings zoals vers fruit, chocolade en tot slot kun je nog een lekkere saus voor over je yoghurt kiezen. Keuze genoeg dus.Mocht je uit al dat lekkers geen keuze kunnen maken dan hebben ze al een heerlijke selectie voor je gemaakt met hun specials.

Geen fan van yoghurt? Geen zorgen! Ze verkopen ook heerlijke broodjes, koeken, taarten en smoothies. Je kunt het zo (on)gezond maken als je zelf graag wil. De Yoghurt Barn is duurzaam, alles is biologisch en vegetarisch. Zelfs de to-go verpakkingen zijn recyclebaar.

Tip: Reserveer een high tea, ongelofelijk veel lekkers in een leuke omgeving. Zeker een aanrader is de picknickmand, ga op een warme zomerdag langs de yoghurt barn en bestel een volle picknickmand die je heerlijk op een sloep in het zonnetje op kan smikkelen

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 08.30 – 18.00, zaterdag 09.00 – 18.00, zondag: 10.00 – 18.00

Deze hotspot is bezocht door globetrotters Danique & Sam

Amenities
Ontbijt Lunch Koffiebarretjes Take aways Vegan
1 Review
  • "Een van de lekkerste lunchplekjes van Den Bosch"

    Als je van yoghurt houdt is dit echt een dikke aanrader. Veel keuze en lekkere hapjes naast de yoghurt te vinden. De high tea ziet er mega lekker uit, dit ga ik er snel eens proberen!

Post a Comment

Write a Review

Orthenstraat 5-7, 5211 SV 's-Hertogenbosch, Netherlands

Get Directions