Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Finger lickin' good! Kerkstraat 18, 5611 GN Eindhoven, Nederland

Sinds een aantal maanden is Eindhoven een nieuw restaurant rijker namelijk Van ’t Spit. En zoals de naam het al zegt krijg je een heerlijk stukje vlees van het spit. Wat dit restaurant anders maakt is dat kip altijd het hoofdgerecht is. Nope, een ander soort stukje vlees is er niet. Of dat erg is? Nee, zeker niet want laten wij nou net dol zijn op kip! En zeg nou zelf kip is hip.

De bio kippen Van ’t Spit zijn echte Brabo’s – jup, net zoals wij -. In het zonnige zuiden hebben ze ruime stallen tot hun beschikking. Ook neemt de boer neemt alle tijd voor ze, zodat ze rustig kunnen opgroeien tot volwaardige kippen. Wanneer de zon opkomt krijgen de kippen vers water en pikken ze gestrooide granen. Deze granen zijn 100% plantaardig. De kippen krijgen geen groeibevorderaars toegediend en zijn antibioticavrij. En dat proef je! Normaal gesproken is kip al snel aan de droge kant maar deze kippen smaken heerlijk mals.

De menukaart van het restaurant is simpel: je kiest een hele kip (€21) of een halve kip (€11). Wij kozen beide voor een halve kip die voor je gegrild door een getrainde kippengriller. Voor de echte ‘daredevils’ wij dagen jullie uit om de Piri Piri saus eens te proeven ?. Daarnaast is er genoeg keuze uit lekkere bijgerechten als biologische friet, een maïskolf, zoete aardappelpuree, koolsla, brood met boter, huisgemaakte appelmoes, en een groene salade.  En niet te vergeten de twee heerlijke desserts cheesecake en apple pie.

Ben jij dol op kip? Dan kunnen wij dit kiprestaurant jou zeker aanraden. Wist je dat je Van ’t Spit ook kan vinden in Amsterdam , Breda en Rotterdam?

Openingstijden:

Zeven dagen in de week geopend vanaf 17:00 tot 01:00

Amenities
Diner Take aways
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Kerkstraat 18, 5611 GN Eindhoven, Nederland

Get Directions