Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Tucked away in an courtyard Opatovická 160/18, Nové Město, 110 00 Praag, Tsjechië

Super Tramp Coffee de plek die je aan als dé hotspot tip van Praag zult aanbevelen aan je vrienden en familie. Deze plek is zonder twijfel een verborgen juweeltje, verstopt op een binnenplaats omringd met historische huizen. Je kan Super Tramp Coffee bereiken vanaf twee verschillende ingangen. Een ingang kan je vinden op Lazarská, en de andere ingang kan je vinden op Opatovická.

De magisch mooie binnenplaats is wat deze plek zo bijzonder en populair onder de lokale bevolking maakt, vooral op zonnige dagen. Als je de binnenplaats oploopt, begrijp je meteen wat ik bedoel. Het is zo’n mooie en sfeervolle plek!

Naast goede koffie hebben ze ook ‘speciale thee’ en wijnen op hun menu. Vergeet niet om hun heerlijke broodjes en versgebakken ‘sweets’ te proeven. Ook serveren ze ontbijt. Binnen is het vrij klein, met niet heel veel plaatsen om te zitten. Mocht het regenen dan kun je Super Tramp Coffee’s grote zus ‘I Need Coffee’ bezoeken.

Vindt je het niet erg om te verdwalen in de mysterieuze binnenplaatsen van Praag? Dan moet je zeker Super Tramp Coffee Praag bezoeken.

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 08:00 – 20:00, zaterdag: gesloten, zondag: 10:00 – 17:00

Adres: Opatovická 160/18, 110 00 Nové Město, Praag

Amenities
Breakfast Coffeebars Sweets and icecreams
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Opatovická 160/18, Nové Město, 110 00 Praag, Tsjechië

Get Directions