Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

Sunny Apartment Airbnb Prague

Sunny Apartment Křížkovského, Žižkov, Praag, Tsjechië

Tijdens ons verblijf in Praag verbleven we in deze gezellige Airbnb van Pavlína. Pavlína is een zeer behulpzame host, ook al hebben we haar niet ontmoet. Ze woont net buiten Praag, maar ze werkt door de week in deze prachtige stad. Ze zorgde ervoor dat we de sleutel konden ophalen in een restaurant in de buurt. Ook legde ze wat koud Tsjechisch bier in onze koelkast, jah! Je kunt Pavlína altijd een bericht sturen met vragen of tips over Praag.

Het appartement is volledig uitgerust (inclusief WiFi). Je hoeft dus geen eigen föhn, shampoo, handdoeken etc. mee te brengen. Als je opeens roekoe hoort vanuit had badkamer raampje. Schrik dan niet, het is de chattige (huis) duif die voor het raam van de badkamer zit. Er is een gaas voor het raam zodat de duif niet perrongelijk naar binnen kan glippen.

Je verblijft Praag 3, een mooie en rustige wijk nabij het stadscentrum. Letterlijk 5 stappen lopen van het appartement vind je een lokale supermarkt waar je alles kunt krijgen. Ook zijn de tram en metro erg dichtbij dus je bent binnen een paar minuten in het centrum van Praag. De volgende keer dat we terug zijn in Praag zullen we dit appartement zeker opnieuw boeken.

 

Book your stay at Sunny Apartment here

Amenities
Airbnb's
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Křížkovského, Žižkov, Praag, Tsjechië

Get Directions