Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
A piece of paradise Banjar Wijaya Kusuma, Ungasan 80362 Bali, Indonesia

In Uluwatu ligt een afgelegen strand, een stukje paradijs Sunday’s beachclub met helder blauw water en een wit uitgestrekt strand genaamd. Je kunt hier heerlijk chillen op de kussens en genieten van de muziek!

Het strand is alleen via een kabelbaan te bereiken en de beachclub waar je aankomt is super chique. Je kijkt je ogen uit wanneer je de weg naar beneden – door de bergen – aflegt, zo mooi is het uitzicht.

Waar overdag op het strand een tal van watersporten kunt doen zoals kajakken, snorkelen of stand up paddle boarden. Tijdens zonsondergang kan je heerlijk relaxen bij het kampvuur. Ook vindt je er een restaurant dat uitkijkt het witte uitgestrekte strand. Ze serveren heerlijke gerechten. Je kan je dag beginnen met een ‘breaky bowl’, gedurende de dag kun je genieten van een lichte snack, salades, gourmet burgers en pizza’s.

Naast het afgelegen strand, is er boven ook een zwembad. Vanaf hier kijk je uit over het strand, verscholen beneden in de bergen. Het is echt een ervaring als geen ander!

Voor € 19,00 p.p. (incl. handdoek) mochten wij gebruik maken van de kabelbaan naar het strand, de kussens/lounge aan het strand en het zwembad boven. Van de € 19,00 p.p. is ongeveer € 8,00 voor de entree, het resterende bedrag mag je opmaken in het restaurant of aan de bar.

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 08:00 tot 22:00

This hotspot is visited by Globetrotter Demi Mennen

Amenities
Panoramic view Activities Relaxing
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Banjar Wijaya Kusuma, Ungasan 80362 Bali, Indonesia

Get Directions