Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Good food café! Willemstraat 1D, Eindhoven, Nederland

Good food café SNCKBR heeft haar derde vestiging geopend in het mooie Eindhoven, iets waar wij al ontzettend lang naar uit keken. Verwar SNCKBR niet met de snackbar om de hoek want je kunt hier ultiem ‘gezondigen’!

Guilty pleasures zijn niet meer zo guilty want je kunt hier op een verantwoorde manier ‘snacken’ van heerlijke gerechten. Klinkt dat niet als een ‘match made in heaven’? Door het gebruik van duurzame én verse ingredïenten maakt SNCKBR eten dat past in een gezonde leefstijl. Want er zitten er geen e-nummers, geraffineerde suikers en overbodige vetten in hun gerechten. Ook voor personen met glutenallergie of als vega(n) heb je genoeg keuze.

Is jouw buikje al aan het knorren? Waar wacht je nog op? Bij SNCKBR kun je de hele dag terecht. Van ontbijt tot late night snacks. De menukaart ziet er top uit. Je kan onder andere genieten van een açai bowl, poké bowl (aanrader), hamburger een gezonde kapsalon en vergeet niet de heerlijke toetjes. Verder kan je hier ’s avonds ook prima terecht voor een drankje én een dansje.

PS: Je vindt SNCKBR ook in Amsterdam

Openingstijden:
Zondag – Donderdag: 10:00 – 11:00 uur, Vrijdag – Zaterdag: 10:00 – 02:00 uur

 

Amenities
Lunch Diner Vegan
1 Review
  • "Healthy but damned tasty!"

    We all ❤ SNCKBR! Best restaurant to get your (not so) guilty (but my o my) pleasures.

Post a Comment

Write a Review

Willemstraat 1D, Eindhoven, Nederland

Get Directions