Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Concept store Kapelstraat 100, 5591 HH Heeze, Nederland

Ratatouille Heeze is een bijzondere winkel met een wekelijks wisselende collectie vol musthaves op het gebied van mode, interieur en cadeaus. Bezoek Ratatouille op eigen risico aangezien je deze winkel nooit uitloopt zonder iets te hebben gekocht.

Toen Josje van Dijck – de eigenaresse van Ratatouille – nog een klein meisje was wist ze het zeker “ik wil later mijn eigen winkel”. Ze speelde namelijk geen “vadertje en moedertje” in de kleuterklas maar winkeltje. In Augustus 2017 kwam haar droom uit en opende ze de deuren van een mega toffe concept store in Heeze. Een klein dorpje in Noord-Brabant.

Waar Amsterdam en ander grote steden al langer bekend zijn met concept stores hebben heeft omgeving Eindhoven deze bijna niet. En ja wat ben ik blij dat er ein-de-lijk een te gekke concept store bij mij in de buurt is!

Naast dat je hier te gekke items van verschillende merken als Colourful Rebel, Wanderlust Amsterdam, Sisters Point en andere te gekke merken kan scoren. Kan je hier ook goed shoppen voor interieur hebbedingetjes.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag/Donderdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Amenities
Clothes Gifts and gadgets Interior
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Kapelstraat 100, 5591 HH Heeze, Nederland

Get Directions