Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Cozy livingroom Pauwelstraat 4, 6511 KW Nijmegen, Nederland

In deze ‘coffeeroom’ genaamd Mugs & Muffins serveren ze alle dranken in een mok (vandaar: mug), de vitrines liggen vol muffins en allerlei lekkers. Zoals je misschien wel kunt raden is zo de naam Mugs & Muffins onstaan.

Het leuke aan deze ‘coffeeroom’ is dat er een gezellige huiselijke sfeer is nagebootst, er staan love seats voor het raam waar je onder het genot van een heerlijk drankje je jezelf kunt settelen. En te genieten van een heerlijke muffin terwijl je naar het winkelend publiek kijkt.

Mocht je geen koffie lusten of heb je trek in iets anders? Don’t worry! Ze hebben een assortiment met losse thee soorten maar verkopen ook verse fruit- en groentenshakes. Zonder enige twijfel, er is genoeg lekkers!

In de kasten vind je ook leuke cadeautjes, trakteer jezelf of een bekende op een pot chai tea of homemade granola. Zo kun je ieder moment nog even terug denken en dagdromen over deze heerlijke zaak.

Weinig tijd? Alle dranken, zowel warm en koud kunnen ook worden meegenomen. Tevens zijn de meeste dranken suiker- of koemelkvrij te verkrijgen. Ons advies, plan je momentje.

Openingstijden:

Maandag 12:00 – 18:00, dinsdag t/m vrijdag 8:30 – 18:00, zaterdag 9:00 – 18:00, zondag 12:00 – 18:00

Deze hotspot is bezocht door globetrotters Sam en Danique

Amenities
Lunch
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Pauwelstraat 4, 6511 KW Nijmegen, Nederland

Get Directions