Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
For the best burgers in Barcelona Passeig de Joan de Borbó, 76, Barcelona, Spanje

Dichtbij het strand Barceloneta is een burger bar gevestigd met de naam Makamaka Beach Burger Café ingericht met een typische strand stijl. Het kleurrijke industriële terras valt direct op en de gezellige sfeer trekt dan ook direct je aandacht. Er hangt een erg ontspannen, gezellige en een vrolijke sfeer, wat meteen past bij het ultieme vakantiegevoel. Er is een overdekt terras met een lounge gedeelte en voor de grote groepen zijn er grote tafels beschikbaar.

De menu kaart biedt vooral burgers en salades met een eigen draai. Zo heb je bijvoorbeeld de Maradona burger (foto) of de Big mama. De burgers worden net zo kleurrijk gepresenteerd als het terras zelf. De burgers kosten tussen de 6 en 8 euro, dus dat is een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook kan je hier genieten van overheerlijke sapjes, een kopje koffie of een ontbijtje.

Het gaat tot laat door bij Makamaka beach burger cafe. Met een ruim aanbod aan cocktails (en vergeet de Sangria niet) kom je de avond goed door en geniet je heerlijk aan de boulevard van Barcelona . Houdt jij wel van een hippe strandtent, een burgertje en ga jij graag tot laat in de uurtjes door? Dan raad ik Makamaka burger zeker aan!

PS: Wist je dat de mede eigenaar van MakaMaka Beach Burger een Nederlander is?

Openingstijden:
Zondag tot donderdag 11.00 – 02.30, vrijdag en zaterdag van 11:00 – 03.00

Deze hotspots is bezocht door globetrotter Marit Lemmens

Amenities
Lunch Diner
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Passeig de Joan de Borbó, 76, Barcelona, Spanje

Get Directions