Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Café, Bistro, Bar Avinguda del Marquès de l'Argentera, 7, Barcelona, Spanje

Op zoek naar een leuke plek in Barcelona om heerlijk te ontbijten of te lunchen voor een goede prijs? Dan is LULU barcelona zeker een aanrader! Het is gelegen in El Born, in de buurt van de bekende straat La Rambla.

Je kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch of diner! Lulu, een klein hoekcafeetje met een leuke inrichting met veel bar zitjes uitkijkend op de weg. Er hangt een ontspannen sfeer en de bediening is erg vriendelijk! Mijn aandacht ging meteen naar de smoothiebowls die ik al voorbij had zien komen bij mijn buurvrouw. De menukaart beloofde veel goeds en ik zag dat de kaart vooral bestond uit vegetarische gerechten.

Mijn cacao smoothiebowl was ook een erg goede keuze al kreeg ik hem met moeite op door de hoeveelheid! Dit is zeker een place to be,en ik ben daarom ook 2 van de 3 dagen dat ik in Barcelona was hier geweest voor een heerlijk ontbijtje. Je kunt hier ook terecht voor een ‘breakfast to go’ of een ‘coffee to go’ door de take away service.

LULU gaat tot laat door, en na het diner kun je hier ook nog heerlijk zitten met een cocktailtje om de dag in Barcelona goed af te sluiten!

Aanrader: Smoothie bowls!

Openingstijden:

ma t/m wo van 9.00 – 00.00, do t/m zaterdag 9.00 – 01.00, zondag van 09.00 – 23.00

Deze hotspot is bezocht door globetrotter Marit Lemmens

Amenities
Lunch Take aways Vegan
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Avinguda del Marquès de l'Argentera, 7, Barcelona, Spanje

Get Directions