Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Hop on board an alternative Cape Town tour 1A Chelsea Avenue, Devil's Peak Estate, Kaapstad, Zuid-Afrika

Wil jij Kaapstad op een unieke manier ontdekken? Eens een keer wat anders? Dan kunnen wij Kiff Kombi tours jullie zeker aanraden. Stap aan boord van Victoria, een Volkswagen busje en kom langs de tofste plekken van Kaapstad.

Je kan kiezen uit verschillende tours bij Kiff Kombi tours namelijk:  Urban Safari, Wine, Beer & Biltong Safari, The Road Trip, Craft Beer Safari en The Gin Jol. Wij kozen voor de Urban Safari tour waar wij uiteraard nog een uitgebreid blogbericht over schrijven. Op de website van Kiff Kombi tours staat uitgelegd wat de precieze inhoud van de tours is en wat je gaat doen. Je wordt opgehaald op een pick-up point en gaat deze tour samen doen met andere mensen. Ook nog eens een super leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Ook steun je door aan boord te gaan the Homestead een goed doel dat lokaal straatkinderen helpt. De tours zijn niet duur en verschillen van R680 tot R800 p.p. Je komt terug met een onvergetelijke dag, je hebt super toffe plekken gezien, maar ook indrukwekkende verhalen gehoord. En bovendien is het mega gezellig!

Update: Helaas is het Volkswagen busje Victoria naar aantal jaar trouwe dienst met pensioen. In ruil voor Victoria hebben ze nu een ander ontzettend tof en moderner busje.

Amenities
Activities
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

1A Chelsea Avenue, Devil's Peak Estate, Kaapstad, Zuid-Afrika

Get Directions