Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Ubud hanging garden Jl. Raya Sebali No.80561, Keliki, Gianyar, Bali, Indonesië

Je kent ze vast wel, de ‘hanging gardens’. Alleen wist je niet dat het deze naam had… Het zijn zwembaden die lijken te zweven en wanneer je over de rand kijkt tref je een oneindig uitzicht.

Wij (mijn vriend en ik) gingen in Bali op zoek naar dit. Echt een MUST wanneer je in Bali bent! Helaas liepen we ertegenaan dat dit soort zwembaden horen bij een hotel of villa(complex)… Het is niet mogelijk om daar gedurende een dag te verblijven om te genieten van het zwembad. Óf je moet de villa of een nacht in het hotel boeken, wat natuurlijk erg duur is voor slechts een bezoek aan een hanging garden.

Daar was Jungle Fish, midden in de jungle van Ubud. Voor slechts € 6,00 p.p. (incl. handdoek) mochten we genieten van deze prachtige plek.

Jungle Fish verzorgt zelfs een pick-up en drop-off. Stuur van tevoren wel even een e-mail dat je komt, gewoon voor de zekerheid. Dit kan naar: reservations@junglefishbali.com. Bij aankomst heb je keuze uit een ligbed, of misschien toch een van de grotere hangbedden?

Wat nog leuker is, is de “cave” of een tafel aan het zwembad. Er is ook een douche aanwezig en we hebben hier ook zo heerlijk gegeten! Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch, diner of wat lekkere snacks aan het zwembad. Het eten wordt op een leuke manier geserveerd, passend bij de hippe plek.

Openings hours:

Elke dag van 7.30 tot 22.00

This hotspot is visited by globetrotter Demi Mennen

Amenities
Panoramic view Relaxing
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Jl. Raya Sebali No.80561, Keliki, Gianyar, Bali, Indonesië

Get Directions