Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Diezerpoortenplas 9, 8011 VV Zwolle, Netherlands

Plan je een dagje Zwolle? Dan moet je echt langs Franck Food gaan. Je vind deze te gekke eetwinkel waar je eerst de winkel Le Perron in Zwolle kon vinden. Het ligt midden in de stad en is zeker de moeite waard om langs te gaan. Je wordt namelijk met alle liefde geholpen, en je merkt gewoon dat alles met liefde wordt gedaan en gemaakt door Olaf en Judith. Alles is heel persoonlijk, en ze vertellen graag waar je zeker naar toe moet gaan in Zwolle.

Moderne buurtwinkel

Franck Food is een eetwinkel. Oftewel een moderne buurtwinkel met de lekkerste kant-en-klaar maaltijden, culinaire soepen, vers gebakken broden van Le Perron, lokale zuivel, waanzinnige frisdranken, bieren, chips en nog veel meer.

Naast dat je er je dagelijkse boodschappen kan doen kan je er ook elk moment van de dag genieten van bewust en lekker eten. Van een klassiek Frans ontbijtje tot een hangop van ERF-1 met vers geroosterde granola. Of wat dacht je van een Quinoaburger met hete bliksem, Lamsragout met basilicumpesto of een salade van linzen met geitenkaas en balsamico. Wij gingen voor het broodje Baguette Mecorino en Franckfurther. Yum!

Je eet of koopt echt wat bijzonders

Bij Franck kiezen ze namelijk voor unieke en kleinschalige producenten en leveranciers met bijzondere aandacht voor smaak, presentatie en een duurzame keten. Zoveel mogelijk biologisch en altijd zonder kunstmatige toevoegingen. Elke dag hebben ze meer dan 20 verschillende maaltijden, hartige broden, Engelse pie’s, maaltijdsalades, lunchsalades en verse soepen voor je klaar liggen.

Openingstijden:

Maandag 12:00 tot 18:30, dinsdag tot vrijdag: 08:30 tot 18:30, zaterdag: 08:00 tot 17:00, zondag: gesloten

Deze plek is bezocht door globetrotters en oprichters van Adventurous Childs Jamie & Sjoerd

Amenities
Lunch Take aways Vegan
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Diezerpoortenplas 9, 8011 VV Zwolle, Netherlands

Get Directions