Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

Fjällraven flagship store Amsterdam

The biggest flagship store! Rozengracht 219, Amsterdam, Nederland

Midden in de gezellige Amsterdamse Jordaan vindt je de flagship store van Fjällraven. Iedereen kent Fjällraven wel van hun te gekke kleurrijke rugzakjes maar Fjällraven heeft veel meer te gekke spullen. Zo kan je hier te recht voor een gehele outdoor uitrusting. Binnen kan je een outfit voor je bijvoorbeeld volgende hiking tocht scoren en buiten kan je een aantal tenten uit proberen.

De behulpzame brand ambassadors in de winkel zijn getraind en veelal zelf ook actieve gebruikers van de producten. Zo kun je hier terecht voor gepast persoonlijk advies, vaak ook gebaseerd op hun eigen ervaringen. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Ze zullen je met alle liefde helpen.

Events en workshops

Wat ook leuk is om te weten is dat regelmatig leuke en informatieve events of workshops in de winkel organiseren. Check hun lokale facebook pagina of instagram om hiervan op de hoogte te blijven.

Vrijdag 2 juni ben je vanaf 18:00 van harte welkom. Je kan deze avond luisteren naar de tips en tricks van Jeroen Roosen, een te gekke ‘outdoor’ fotograaf.

Openingstijden:

Maandag 12:00 – 19:00, dinsdag tot woensdag: 19:00 – 19:00, donderdag: 10:00 – 20:00, vrijdag: 10:00 – 19:00, zaterdag: 10:00 – 18:00, zondag: 12:00 – 18:00

Amenities
Clothes Men Outdoor
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Rozengracht 219, Amsterdam, Nederland

Get Directions