Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
A hidden store Koningstraat 15, Arnhem, Netherlands

Meubelzaak EEMS Arnhem zit samen met de kledingwinkel MAEVE in een groot pand aan de winkelstraat van Arnhem, waardoor het winkeltje niet zo opvalt. Het is hierdoor vaak niet al te druk in de zaak, waardoor je lekker rustig kan rondkijken. Tegelijkertijd is de combinatie van twee winkels in één pand ook heel handig, als je voor huis en tuin spulletjes hebt geshopt, kan je erna gelijk even rondkijken in de mooie kledingzaak ernaast.

EEMS verkoopt allerlei spulletjes die je graag in je huis wilt hebben, van banken en kussens tot spiegeltjes en planten. Woonaccessoires voor huis en tuin! Behalve dat je al deze spullen graag in je eigen huis zou zien staan, is het een handige winkel om cadeautjes te kopen. Er is voor iedereen wat! Er is zelf een klein hoekje in de winkel waar ze allemaal spullen verkopen voor kleine kinderen. Van knuffels tot leuke schilderijtjes voor in de slaapkamer. Ze hebben enorm veel leuke dingen. Aangezien EEMS veel merken zoals Bloomingville, Zuiver, Nordal, Dutchbone verkoopt, is het fijn dat er ook een hoek is met SALE items. Dit SALE hoekje is er het hele jaar door.. zelf vind ik het altijd leuk daar nog even doorheen te kijken.

Super leuke en handige winkel dus als je een leuk cadeau zoekt voor een vriendin, (schoon)ouders of zelfs je kleine nichtje of neefje! Of natuurlijk gewoon voor jezelf 😉 De kans is groot dat je deze spulletjes niet zo snel in een andere winkel zal zien. Zekerweten dat je hier iets leuks kan vinden!

Openingstijden:
Maandag tot woensdag: 10:00 – 17:30, donderdag: 10:00 – 21:00 Vrijdag tot zaterdag: 10:00 – 17:30, zondag: 13:00 – 17:00

Deze hotspot is bezocht door globetrotter Sophie

Amenities
Gifts and gadgets Interior
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Koningstraat 15, Arnhem, Netherlands

Get Directions