Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Smalle Haven 2-14, 5611 EJ Eindhoven, Nederland

Wat was ik blij toen Down Town Gourmet Market werd geopend in april 2017 in het centrum van Eindhoven. Eindelijk een super tof concept om te smullen: een hip eetplein waar verschillende ondernemers met hun kraampjes gevestigd zijn.

Niet alleen het eten is om te smullen maar ook het interieur is onwijs gaaf. Denk aan vintage zitjes, heel veel planten, mooie hanglampen en mooie verlichting buiten. Het binnenpleintje is de perfecte plek om te genieten op een zwoele zomeravond. Gelukkig kan je ook tijdens de winter genieten van Down Town Gourmet market, omdat er ook genoeg plek binnen is.

Bij de uiteenlopende kraampjes kan je onder andere genieten van heerlijke versgebakken pizza, verse Afghaanse gerechten, taco’s, burgers & chickenwings, (groente)frietjes, pintxos, sushi & sashimi, verse vis, Vietnamese spring rolls en  Indiaas street food.

Stiekem ben ik best hier best vaak te vinden met vriendinnen. Om een heerlijk hapje of drankje te doen. TIP: Mijn favoriete kraampjes op Down Town Gourmet Market zijn toch wel: Pietza voor de lekkerste steenoven pizza’s. Vietnamama voor de beste Vietnamese streetfood. Beef & The Wingman voor smeuïge burgers en knapperige wings. En last but not least Frietjes & Groentjes hier serveren ze van winterse frietjes van pompoen tot zomerse frisse rauwkost frietjes met huisgemaakte tzatziki.

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag 12.00 tot 00.00

Amenities
Lunch Diner Coffeebars Take aways Vegan Sweets and icecreams
No Reviews

Post a Comment

Write a Review

Smalle Haven 2-14, 5611 EJ Eindhoven, Nederland

Get Directions