Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Kamplaan 1a, 5375 KP, Reek

Als klein meisje wilde ik altijd super graag een boomhut bouwen ergens midden in het bos. Toen ik het terrein van Avontyr kwam opwandelen en in de verte twee grote boombutten zag opdoemen moest ik meteen weer aan vroeger denken en werd ik meteen enthousiast. Wauw, wat een magische plek en wat zijn de boomhutten mooi! Je hebt helemaal niet meer het idee dat je in Nederland bent. En geloof me in het echt is Avontyr nog veel mooier dan op de foto’s.

Helaas heb ik hier (nog) geen nachtje geslapen. Je kan op deze te gekke plek terecht met grote groepen – tot 26 personen – maar je kan ook een van de boomhutten huren voor een romantisch weekendje met zijn tweetjes of met een aantal vrienden.

Elke boomhut is ingericht met vier eenpersoonsbedden in de vorm van bedsteeën en beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Tussen de boomhutten bevinden zich het terras, de kampvuurkuil en een spannende, ondergrondse centrale ruimte waar je met de hele groep kunt eten en ontspannen. En hebben jullie de glijbaan al gespot? Het idee van deze te gekke boomhutten is ontstaan omdat ze eigenlijk eerst speeltoestellen wilde maken.

In de bungalow die je voor de boomhutten vindt is een grote woonkamer te vinden met een mooie keuken, een kroegje en ze hebben zelfs een geheime kamer die schuil gaat achter een boekenkast. Net een sprookje! In die geheime kamer zit een deur die naar een ondergrondse gang gaat. Waar deze gang je naar toe leidt? Nou je komt weer terecht bij de entree. Waan je tijdens je overnachting in een sprookje.

Kan jij niet wachten om hier te overnachten? Wees er snel bij, want Avontyr is snel volgeboekt!

1 Review
  • ""

    Joehoeee het was leuk hier te zijn!

Post a Comment

Write a Review

Kamplaan 1a, 5375 KP, Reek

Get Directions