Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image
Glamping in South Africa Buffelsdrift Farm, Cango Caves Road, Oudtshoorn, Western Cape, 6625, South Africa

Niet iedereen wordt laaiend enthousiast van het traditionele kamperen. Dus ben jij op zoek naar nét iets meer comfort en luxe tijdens je vakantie? Voor de minder avontuurlijke mensen onder ons die niet zo’n fan zijn van kamperen is Africamps perfect. Goodbye camping, hello glamping!

Er worden per locatie meerdere tenten verhuurd. Iedere luxe tent – max. 5 personen – is voorzien van alle gemakken, waaronder een volledig uitgeruste keuken, douche, toilet, fijne zithoek, airconditioning, elektriciteit, (warm) stromend water, een openhaard binnen en een kampvuur plek buiten – Waar je ook kan barbequen -. Hallo, genieten van prachtige sterren hemel bij het kampvuur onder het genot van een glaasje wijn.

Leuk weetje: De tenten worden gemaakt in Blouberg door werknemers uit de dorpen Atlantis en Dunoon.

Op het terrein zelf kan je haardhout halen, een ontbijt of braai – barbeque – pakket bestellen. Ook is er een campingwinkeltje en zelfs een zwembad met speeltuin. Ideale plek voor een romantische getaway maar ook dé plek om je familie/kinderen mee naar toe te nemen. En last but not least het personeel is super lief en behulpzaam. Ze vertellen je met alle liefde over hun geliefde Zuid-Afrika.

Spot jij tijdens je verblijf een zebra, springbok, blauwe gnoes, kudu, impala, eland, waterbok of nyala?

Naast Oudtshoorn kan je Africamps ook vinden in de volgende Zuid-Afrikaanse steden/dorpen: Swellendam, Robertson, Standford (Hermanus) en Plettenberg Bay. Half 2018 wordt ook een Africamps in Wilderness geopend.

 

Boek je verblijf hier!

 

Amenities
Hotels
1 Review
  • ""

    Dit ziet er zo leuk uit!! Een glamping staat zeker wel op mijn wishlist 🙂

Post a Comment

Write a Review

Buffelsdrift Farm, Cango Caves Road, Oudtshoorn, Western Cape, 6625, South Africa

Get Directions