Background Image

Instameeting #1

Om te vieren dat Adventurous Childs eindelijk live is ga ik samen met Marion en Staatsbosbeheer een meeting organiseren.
Niet zomaar een meeting want naast fotograferen gaan we ook overnachten in de Nederlandse natuur.
Want tenslotte willen wij jullie ook een onvergetelijke dag en onvergetelijke ervaring meegeven.

Voor de avonturiers onder ons

Genieten van de zonsondergang, dansen, kletsen en marshmallows bakken bij het kampvuur en wakker worden met het geluid van zingende vogels. Tijdens dit weekend in juli gaan we wild kamperen. Marion en ik hebben na ons wild kampeer avontuur zoveel leuke reacties gekregen. En willen jullie dolgraag dit keer meenemen.

Save the date: .. en .. juli 2017
Locatie: Noord-brabant, Nederland. Waar precies verklappen we nog niet.

De overnachting
Dit keer gaan we wild kamperen op een wat luxere locatie. Er is namelijk een hutje beschikbaar waar maximaal 5 mensen in kunnen overnachten. Hier kunnen dus inclusief Marion en mij nog 3 andere mensen slapen.

Maar niet getreurd rondom het hutje mogen ook 4 kleine 2-persoons tenten worden opgezet. Als je dus graag in je eigen 2-persoons tent wil slapen mag je ook je vriend of vriendin aanmelden.

Hoe de inschrijving werkt
Je kan je dan ook inschrijven voor de optie om in het hutje te overnachten of inschrijven voor de optie om je eigen tent mee te nemen. Maakt het je niet uit of je in het hutje of je eigen tent overnacht? Schrijf je dan in voor beide opties. De inschrijf formulieren kan je hieronder vinden.

Loting en toestemming van ouders

We zullen 7 namen loten, zodat alles eerlijk verloopt en iedereen een eerlijke kans krijgt. Ben je jonger dan 18 jaar oud dan willen we ook toestemming van je ouders. Je ouders mogen ons altijd bellen 🙂

Back to the basic

We gaan dus 2 dagen en 1 nachtje helemaal back to basic. Er is geen verwarming, geen douche, geen stromend water en geen stroom. Maar er is ook geen toilet. Je moet dus echt avontuurlijk zijn aangelegd om aan deze meeting deel te nemen. Uit je comfort zone gaan en iets doen wat je nog nooit hebt gedaan, daar staat Adventurous Childs voor. Schrijf je dus alleen in als je zeker weet dat je mee wilt en die genoemde data kan.

Eten en drinken
Wij hebben geen budget en organiseren deze meeting zonder er geld voor te vragen. Wij vinden het super leuk om mensen kennis te laten maken met dingen die ze anders nooit zouden doen. Wij vragen dan ook om je eigen avondeten, ontbijtje, tussendoortjes en drinken mee te nemen. Er is een waterpomp aanwezig, daar komt echter alleen grondwater uit. Grondwater kan je zo niet drinken maar dien je eerst op te warmen. Er is een kampvuur aanwezig dus mocht je je eten willen opwarmen of koken vergeet dan niet een pannetje mee te nemen.

Je campinggear
Denk ook aan warme kleding, een matje om op te slapen, een slaapzak, een kussen en eventueel een eigen tent. Degene die mee gaan ontvangen via de mail nog meer informatie.

Let op: Je kan de kampeer locatie niet bereiken met het openbaar vervoer!
Je kan je inschrijven voor deze instameeting tot … … 2017. … … 2017 loten wij … namen. We brengen de gelukkige persoonlijk op de hoogte via de mail.

Heb je nog vragen? Mail ze gerust naar

1

avontuurlijk weekend in juli

2

mogelijkheden om legaal wild te kamperen

9

enthousiaste 'avonturiers' met camera's

“Life begins at the end of your comfort zone”

Inschrijven voor overnachting in hut

In het hutje (wat echt niet groot is) is er plek voor 5 mensen. Marion en ik zullen ook in dit hutje slapen dus kunnen er nog 3 mensen bij. Je zult slapen op een houtenbed frame waar geen matras oplicht, vergeet dus niet een matje mee te nemen.

Je kan je inschrijven voor deze instameeting tot … … 2017. … … 2017 loten wij … namen. We brengen de gelukkige persoonlijk op de hoogte via de mail.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder of ik heb toestemming van mijn ouders *
Ja, ik ben .. & .. juli 2017 beschikbaar *
[mailpoetsignup* mailpoetsignup-33 mailpoet_list_1 default:on "Ja, schrijf mij in voor de Adventurous Child nieuwsbrief"]

Loting

We zullen 7 namen loten, zodat alles eerlijk verloopt en iedereen een eerlijke kans krijgt. Er kunnen namelijk maar 7 mensen mee voor deze instagram meeting. Helaas zullen we een hele boel mensen moeten teleurstellen.. Maar niet getreurd er komen in de toekomst meer meetings aan!

Inschrijven voor overnachting in tent

Heb jij een eigen tent en toebehoren? Er is plek voor maximaal 4 kleine 2-persoonstenten rondom het hutje. Je kan je avontuurlijke vriend of vriendin dus ook aanmelden voor deze optie. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Je kan je inschrijven voor deze instameeting tot … … 2017. … … 2017 loten wij … namen. We brengen de gelukkige persoonlijk op de hoogte via de mail.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder of ik heb toestemming van mijn ouders *
Ja, ik (en mijn vriend/in) ben .. & .. juli 2017 beschikbaar
[mailpoetsignup* mailpoetsignup-33 mailpoet_list_1 default:on "Ja, schrijf mij in voor de Adventurous Child nieuwsbrief *"]

Join our adventure family

   

“if it scares you it might be a good thing to try”

Deze instagram meeting is in samenwerking met