Grab your bags and go! | Follow us:

Background Image

A night in: Geardropper, Life in the Open

geardropper adventurous childs

Ik heb jullie al eerder kennis laten maken door middel van een artikel over Geardropper, een te gek bedrijf die kampeerspullen verhuurt op te gekke locaties zoals Sardinië, Zweden, Noorwegen en noem het maar op. Bas (founder Geardropper) nodige mij uit voor hun ‘even’ in mei: Life in the Open. En aangezien ik gek ben op kamperen sloeg ik dit aanbod niet af!

Samen met Globetrotter Marit ging ik dit mini kampeeravontuur aan. ‘S morgens voor het ‘event’ deed ik mijn gordijn open en schenen de zonnestralen op mijn gezicht. “Wauw, wat boffen we met dit heerlijke weer”. Nadat ik mijn tent en andere kampeerspullen had ingepakt en in de auto had neergelegd. Reed ik met zomerse nummers de zon tegemoet. Op naar Natuurkampeerterrein; Camping de Maasakker waar het plaatsvond. Eenmaal daar ontmoette ik Marit en gingen we samen het terrein op. Marit mocht in een huurtent van Geardropper slapen. En ja, die kan jij ook huren tijdens je volgende avontuur. Ik gooide mijn super fancy flamingo jungle tent uit en legde mijn matje en kussen alvast klaar.

 

Toen was het tijd voor de workshops. Samen met Marit ging ik een uurtje yoga doen. Ok, dit was echt zó fijn. Even met helemaal niets bezig zijn en je omgeving voor een uurtje vergeten. Hebben jullie ooit een yogales gevolgd? Zoja, wat vonden jullie daarvan. Ik ben stiekem best wel benieuwd. Maar dat was nog niet alles Marit en ik hadden ons ook ingeschreven voor de workshop Wild Kamperen, die gegeven werd door de mannen van het blog Wildkamperen. Dit was zo inspirerend en gaaf! Ik heb al eens eerder wild gekampeerd, maar dat was er niets bij. Zij gaan echt helemaal back to the basic. En hadden zo onwijs veel leuke tips en tricks. Ik wil echt binnenkort zo graag weer een keer gaan wildkamperen.

Geardropper life in the open

Al de hele dag werden er te gekke oude platen afgespeeld in een nog te gekker oud busje. Zo leuk om te zien hoe de eigenaar genoot en de tekst kende van iedere plaat die hij afspeelde. Het was tijd voor de BBQ, yay! Stiekem hadden we best wat honger en konden niet wachten om gezellig met z’n alle rondom de kampvuren gezellig te eten. Een paar wijntjes (oeps! haha), heel wat gezelligheid verder bakten we marshmallows en kletsen we met een aantal leuke mensen. Tot de muziek opeens stopte en Bas door de microfoon bij de Platenbus praatte. Iedereen was stil tot het moment dat Bas op zijn knieën ging voor zijn lieve vriendin Karin. Wauw wat was dit ontzettend mooi en romantisch! Daarna gingen de voetjes van de vloer en hebben we nog tot diep in de nacht heel veel plezier gehad.

Lieve Bas, Karin en iedereen die heeft meegeholpen. Bedankt voor alles. Wat was dit ‘event’ ge-wel-dig. Zoveel leuke spontane en inspirerende mensen. Zucht ik wil terug!

Geardropper life in the open

Foto’s zijn gemaakt door Jamie de Leeuw, Marit Lemmens en Chris König

Jamie de Leeuw

Founder of Adventurous Childs, hatlover and photographer. Never ending wanderlust and always on the hunt for adventure. Find her dancing at festivals, searching for hidden gems in cities or wandering in the fertile forests. Her goal is to encourage you to go on new adventures and to enjoy the little things in life. And never underestimate the power of a good outfit during a trip. ✨

1 Comment
  • aah lijkt me zo leuk dat event! Geluk met het weer! En leuk die workshops 🙂 Hahah ik ben benieuwd hoe back to basic je kunt gaan met wildcamperen! Wil ook echt graag weer eens in het wild gaan camperen. Maar eerst op de natuurcamping 🙂 🙂 Yoga heb ik ook gedaan, heel fijn! Wil het misschien weer eens gaan oppakken.

    8 juni 2017 at 12:36 Beantwoorden

Post a Comment